Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Κατή Μαρία & Σια ο.ε. 
Οικοδομικά Υλικά Λήμνος
Η επιχείρησή μας “Κατή Μαρία & Σια ο.ε.” η οποία εδρεύει στο 1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας στην Λήμνο, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στον χώρο των οικοδομικών υλικών και στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο.
 
Ιδρύθηκε το 1996 από τον Κωνσταντίνο Κατή έχοντας εμπειρία στον τομέα των υλικών και της δόμησης. Με το πέρασμα του χρόνου ενσωματώθηκαν δυναμικά στο χώρο οι υιοί Γεώργιος και Αθανάσιος. 
 
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής και εισαγωγής οικοδομικών υλικών, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών για την κατασκευή και την επισκευή του σπιτιού σας και όλων των δομικών κατασκευών.
 
Καθώς οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονταν, σας προσφέρουμε τσιμεντολιθικά προϊόντα, σιδηρικά, εργαλεία, διακοσμητικά κήπου, ψησταριές, φούρνους, τζάκια, χρώματα και μονωτικά υλικά καθώς και καυσόξυλα όπου μας καθιστούν πρώτους στην περιοχή μας και πάντα ανταγωνιστικούς.
 

Η βαθιά γνώση των αναγκών της οικοδομικής αγοράς και οι προσιτές τιμές που διαθέτουμε στα προϊόντα μας, βοηθάνε τον ιδιώτη, αλλά και τον επαγγελματία να ικανοποιήσει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
 
Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή λύση για οτιδήποτε χρειάζεστε γύρω από οικοδομικά και μονωτικά υλικά.
 
Οι πελάτες μας εξυπηρετούνται το συντομότερο δυνατόν από τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και γερανών της επιχείρησης μας σε όλη την Λήμνο.
 
Η εξαιρετική εμπειρία μας στο χώρο, οι ανταγωνιστικές τιμές, ο ιδιόκτητος στόλος της επιχείρησής μας, η συνέπεια και η ακρίβεια στην παράδοση των οικοδομικών υλικών είναι μερικοί από τους λόγους που μας προτιμούν επανειλημμένα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε αλλά και να μας εμπιστευτείτε.

Κατή Μαρία & Σια ο.ε. | Οικοδομικά Υλικά 
1 χλμ. Μούρδου - Μυρίνας / Λήμνο
Τηλ. 2254071940  Κιν. 6972236317